• Vanaf €100,00 betalen wij de verzendkosten
  • vandaag besteld - wordt de volgende werkdag verzonden
  • € Veilig betalen
  • Achteraf betalen

wat is Soft Velvet

Is de verzamelnaam voor verschillende textielsoorten die allemaal bestaan uit polyestergaren. Hieruit kan de fabrikant verschillende soorten stoffen maken. Ze hebben dan verschillende graden van textuur, dichtheid en zachtheid. De luxe stof zorgt niet alleen voor een rijke uitstraling, het voelt natuurlijk ook heerlijk zacht en comfortabel aan.

Lees meer »

Waszak uitgelicht

Waszakken van gaas werken door een beschermende laag aan te brengen tussen de items in de wasmachine. Dit maakt het mogelijk om was te sorteren en te scheiden tijdens de was- en droogcyclus. Ze zijn gemaakt van sterk, duurzaam polypropyleen nylon. Zeep en water stromen gemakkelijk door het gaas voor een optimale reiniging en vormt tegelijkertijd een barrière voor andere artikelen.   Je plaatst je wasgoed in de zak, sluit de ritssluiting en stop de waszak vervolgens in de wasmachine.Het primaire gebruik voor gaaswaszakken is het beschermen van delicate stoffen in de was.

Lees meer »

plaids

Plaids, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Een plaid is niet alleen functioneel maar ook werkelijk een must have voor in huis. Je hebt vast zelf één of meerdere plaids in huis en eigenlijk is het een onmisbaar item, zowel in de zomer als winter. De woondekentjes van tegenwoordig zijn niet alleen comfy maar ook een trendy toevoeging in het interieur. 

Lees meer »