Wat ontzettend leuk dat je de tijd neemt om een berichtje achter te laten in ons gastenboek! ♡ We waarderen het enorm dat je bij ons hebt gewinkeld en hopen van harte dat je tevreden bent met je aankoop.

Als je nog vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Zuza

Reacties

Henriëtte
een maand geleden

Wat een fijne webshop is dit!
Ik heb nu voor de tweede keer iets besteld en ik ben verrast door de persoonlijke benadering, de snelle verzending en natuurlijk het fantastische beddengoed! Ik raad jullie bij iedereen aan!

Denise
een maand geleden

Ik had eerst alleen voor de kinderen besteld maar het voelde zo lekker zacht en het bleef na intensief wassen nog steeds heerlijk zacht dat ik nu ook een hoeslaken voor ons eigen bed heb gekocht. Ik heb meteen spijt dat ik niet een dekbedovertrek heb besteld dus dat ga ik zeker nog wel doen.

Yvonne de Leeuw
2 maanden geleden

Ruzie met de hond over een plaid. Zodra mijn plaid op de bank bleef liggen lag de hond er bovenop met een blik in de ogen van”DIT LIGT HEERLIJK” Een mailtje gestuurd of er misschien een licht beschadigde plaid te koop was voor de hond.. Een fijn antwoord dat beddengoed dat niet meer geschikt is voor de verkoop naar een asiel gaat. Dus toen toch een plaid voor de hond besteld. Honden in het asiel hebben het ook nodig meer nog als een hond met een goed thuis.. komt het plaid binnen en als verrassing zat er lekkers bij voor de hond.. zo fijn die persoonlijke benadering.

Ed
2 maanden geleden

Twee zwarte plaids besteld. Ze zijn heel mooi en zacht. Ben er heel blij mee. Ook het presentje (theezakje) met zelf geschreven kaartje erbij vind ik heel attent. Zachtbeddengoed.nl is zeker een aanrader.

Sylvia
2 maanden geleden

Zag jullie beddegoed in n aflevering van bed and breakfast. Mensen hadden zo lekker geslappen en t zag er zo lekker uit. Heb n pb gestuurd naar die gastvrouw en zo kwam ik op jullie site
Nu eerst alleen n hoeslaken besteld, maar ik denk dat de volgende bestelling niet lang op zich laat wachten. Sevice was goed en snel

Patty
3 maanden geleden

Eerst een hoeslaken besteld, heerlijk!
Nu na lang twijfelen ook een bedovertrek besteld. Geen moment spijt gehad! Wat een genot!! Heel blij mee!

Hubert
3 maanden geleden

Lekker hoeslaken, ik heb geen zin meer om op te staan. 😀

Niels
3 maanden geleden

Beste Zuza, bedankt voor de goede service en het uitstekende product!

Leni
3 maanden geleden

Heerlijk zacht beddegoed, en snel geleverd.

Reactie plaatsen