• Vanaf €100,00 betalen wij de verzendkosten
  • vandaag besteld - wordt de volgende werkdag verzonden
  • € Veilig betalen
  • Achteraf betalen

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van rede te annuleren en te retourneren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Wel vragen wij een bijdrage van 6,00 voor het retour van u thuis naar de webwinkel. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Zachtbeddengoed geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zachtbeddengoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goed orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het retourlabel is 14 dagen geldig, als het verlopen is dient u zelf voor een verzendlabel te zorgen.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

ruilen

Wilt u de bestelling of een deel van de bestelling ruilen dan vragen wij een bijdrage van €6,00 voor het retour van u thuis naar de webwinkel.

Voor het weer naar u verzenden gelden de huidige verzendkosten vanaf €100,00 gratis verzenden.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 


 

Als een bestelling niet binnen 7 dagen wordt afgehaald bij een pickup point zal deze door de pakketdienst weer retour worden gestuurd naar de afzender (zachtbeddengoed.nl) de gemaakte verzendkosten komen dan voor rekening van de klant. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de bestelling op tijd op te halen neem dan even contact met ons op en zullen we samen kijken naar een oplossing.